پاسخگویی تلفنی از 9 صبح الی 18 عصر

021-55534328-31

کاهش ظرفیت آهن آلات تولید چین رونق را به بازار بازگرداند

1396/11/29

موسسه فیچ گزارشی ارائه نمود که دورنمای بازار آهن آلات در سال ۲۰۱۸ را نشان می دهد تداوم جریان کاهش ظرفیت تولید چین بر بازار جهانی آهن آلات در سال جاری اثرگذاری کارآمدی داشته است این کاهش ظرفیت نزدیک به ۸۴ تا ۸۵ درصد بیشتر شده که منتج بع تقویت نرخ های داخلی  و حاشیه سود زیاد تولیدکنندگان آهن آلات چینی گشته است . علاوه بر آن در بازارهای صادراتی نقش کمرنگی ایفا می کنند و موجب شده تعادل به بازار بازگردد همچنین نرخ های داخلی در سایر بازارهای آهن آلات را متوازن نموده است. همانا آینده این بازارها وابسته به مقدار کاربرد و استفاده است ولی در نهایت وضعیت مثبت می باشد.
فیچ احتمال می دهد که در سال ۲۰۱۸ تقاضای آهن آلات چین با کاهش روبرو شود چرا که بازار املاک این کشور رونق چندانی ندارد و عرضه نیز با توجه به مسائل زیست محیطی همانگونه محدود پابرجا می ماند . انتظار وجود دارد که روند کلی بازار آهن آلات در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال قبل ثبات بیشتری داشته  باشد و با پیش بینی کاهش تقاضا نرخ ها هم به صورت میانگین کم باشد .

نرخها در نیمه دوم سال در آمریکا متعادل  می‌شود چرا که قیمت نهاده های تولیدی کم می شود و رقابت نیز در بخش واردات کاهش خواهد یافت . تقاضای آهن آلات در آمریکای شمالی با تقویت تقاضا از بخش خودرو سازی و ساخت و ساز آمریکا پشتیبانی می شود. در بازار آهن آلات اروپا در تمام بخش ها رشد مصرف محتمل است چرا که در سال جاری این بازار  مثبت می باشد .

در گزارش فوق رشد بازار آهن آلات هند  ۵ درصد پیش بینی گشته که بیشتر بر هدف دولت برای اجرای پروژه های زیر ساختی متکی می باشد . و برای بازار روسیه نیز افق روشنی وجود دارد و لازم به ذکر است این روند بهبود از سال ۲۰۱۷ شروع شده و مقدار رشد برای سال جاری ۲ تا ۳ درصد می باشد.

بالا رفتن نرخ میلگرد و کاهش فروش تولیدکنندگان آهن آلات ترک 

با بالا رفتن نرخ میلگرد فروش صادراتی میلگرد ترک ها با کاهش همراه بوده است. بالا رفتن قیمت قراضه منجر به افزایش ۲۰ دلاری  نرخ میلگرد ترک ها در هفته قبل شده است و به سطح ۵۷۵ تا ۵۸۵ فوب رسیده است ؛ به همین دلیل  خریداران نسبت به افزایش خرید بی میل شده اند.

با این تفاسیر، دور از ذهن است که تولیدکنندگان به خاطر بالا رفتن هزینه های تولید مایل باشند که نرخهای خود را کاهش دهند. از سوی دیگر ارزیابی قراضه وارداتی آمریکا همچنان افزایش را نشان می دهد و ممکن است موجب رشد نرخ میلگرد صادراتی گردد.

همچنین ، با عدم حضور چینی ها در بازارهای صادراتی آهن آلات به خاطر تعطیلات سال نو تا هفته آتی ، خریدارانی که لازم است هر چه زودتر خرید کنند چاره ای جز مراجعه به بازار منطقه خاور میانه ندارند، با این وجود خریداران دیگر تا باز شدن دوباره بازار آهن آلات چین صبر می کنند تا شاهد تصویر روشن تری باشند.

جدیدتری فیلمنامه درباره نتایج تحقیقات بند ۲۳۲ ایالات متحده

دونالد ترامپ در نشست هفته گذشته که با حضور کارشناسان اقتصادی از دو حزب جمهوری خواه و دموکراتیک منجر با ارایه پیشنهاداتی شد که چنانچه به تصویب برسند، بازار آهن آلات و آلومینیوم دنیا  را دچار تشنج می کند. بخش تجارت امریکا به دونالد ترامپ جزئیاتی در رابطه با چگونگی ایجاد تعرفه‌ها و محدودیتها بر واردات این دو کامودیتی در معیار جهانی و کشوری را توصیه نمود.
 
در این توصیه نامه نوشته شده که ایالات متحده ۲۴ درصد تعرفه برای  واردات آهن آلات و حداقل ۷/۷ درصد تعرفه برای واردات آلومینیوم از تمام کشورها ایجاد کند. لازم به ذکر است که تصمیم گیری نهایی در این رابطه بر عهده شخص رئیس جمهوری ایالات متحده می باشد و ممکن است که رئیس جمهور متحدان خود را در این تصمیم گیری در نظر گرفته  آنها را مستثنی قرار دهد.

به عنوان جایگزین ( و نه افزون بر موارد بالا) آمریکا قادر است اقدام به ایجاد تعرفه ای  برابر با ۵۳ درصد بر تمام واردات فولاد از ۱۲ کشور برزیل، مصر، کاستاریکا، هند، مالزی روسیه، کره جنوبی، آفریقای جنوبی، تایلند، ترکیه و ویتنام نماید . سایر کشورها تحت محدودیت واردات آزاد تا تناژ خاصی جای می گیرند. در مورد آلومینیوم هم تعرفه واردات ۲۳/۶ درصدی بر واردات کشورهایی از جمله چین، هنگ کنگ، روسیه، ونزوئلا و ویتنام اجرا می گردد و سایر کشورها تحت محدودیت واردات آزاد تا تناژ خاصی جای می گیرند.

ترامپ انتخاب سومی نیز دارد که آن  اجرای محدودیت واردات آزاد آهن آلات از تمام کشورها تا ۶۳ درصد و آلومینیوم تا ۸۷ درصد کل تناژی که در سال ۲۰۱۷ وارد می شود.

بدون توجه به اینکه  دولت ترامپ کدامیک از این گزینه ها را انتخاب و تصویب می کند ، ظاهر امر نشان دهنده تصمیم جدی واشنگتن برای بهره گیری از ظرفیتهای داخلی می باشد. بعلاوه اعلام شده که شرکتهای آمریکایی قادرند درخوا

ست خود را برای استثناء قرار دادن محصولاتی که ظرفیت تولید آنها در داخل خاک آمریکا موجود نیست و در صنایع پایین تر کاربرد دارند، ثبت کنند.

اکنون ترامپ با تصمیم سختی مواجه است. از طرف دیگر باید بالا رفتن نرخ خوراک کارخانجات پایین دستی و نهایتا رشد نرخ محصولات نهایی را در نظر گرفت و از طرف دیگر، رفتار انتقام جویانه دیگر کشورها و بالا رفتن نرخ حمل دریایی به خاطر احتمال کم شدن سفر کشتی های باری به بنادر این کشور و بیکار شدن تعداد زیادی از باراندازها می تواند فاکتور هایی باشد که لازم است ترامپ در اخذ تصمیمات خود به آنه توجه نماید . ترامپ تا ۲۰ آوریل وقت دارد تا تصمیم نهایی خود را علنی نماید.

منبع :مرکز آهن

گروه صنعتی امیر کبیر آهن آلات بازار آهن آلات تولیدکنندگان آهن آلات قیمت میلگرد میلگرد صادراتی نرخ میلگرد ترامپ دونالد ترامپ آلومینیوم

پرفروش ترین محصولات

دیدگاه کاربران
Real Time Analytics