پاسخگویی تلفنی از 9 صبح الی 18 عصر

021-55534328-31

وقتی فولاد هم در برابر رکود کمر خم می کند

1396/05/27

به گزارش  گروه صنعتی امیرکبیر ، یکی از مهمترین و شاخص ترین صنایع در هر کشوری به حوزه تولید فولاد آن معطوف می شود و کم نیستند صاحب نظرانی را که از این عرصه به عنوان ستون فقرات و عمود خیمه صنایع دیگر یاد می کنند.

 

نقش این صنعت در توسعه طرح ها و پروژه های عمرانی غیر قابل انکار است و این تنها بخشی از نقش آفرینی حوزه مذکور در شکوفایی و پیشرفت کشور محسوب می شود.

 

اگرچه در طول سالیان گذشته ، واردات بی رویه تیرآهن های غیر استاندارد باعث بروز معضلاتی جدی برای این صنعت شد که خوشبختانه با تدابیر اتخاذ شده تا حدود بسیاری این معضل مرتفع شد.

 

حبیب کاظمینی،کارشناس حوزه صنایع،با اشاره به نقش نافذ فولاد در پیشبرد اهداف صنعتی کشور اظهار داشت:به واقع حیات صنایع بسیاری در کشور به حوزه فولاد و آهن گره خورده که در صورت بروز هر گونه انسداد و نارسایی ، پس لرزه های آن به دیگر حوزه ها نیز غیرقابل کنترل و مهار خواهد بود و این تاثیر گذاری و تاثیرپذیری موید نقش نافذ صنعت فولاد بر فعالیت های مستقیم و غیر مستقیم تولیدی و صنعتیِ نیازمند به این محصول می باشد.

 

 

 

وی افزود:ظرفیت های حوزه فولاد بسیار بالا و قابل توجه است و با برنامه ریزی مدون و هوشمندانه می توان به توفیقات بسیار شایسته ای در این بخش نائل شد که قطعا کلیت اقتصاد کشور نیز از منافع و مزایای آن بهره مند خواهد شد.

 

 

کاظمینی عنوان کرد:انتظار می رود ،از ظرفیت های سرمایه گذاری در حوزه فولاد کشور به بهترین نحو ممکن بهره گیری شود که در صورت حصول این امر قطعا پویایی و بالندگی در صنایع دیگر نیز تقویت خواهد شد.

 

کارشناس حوزه صنایع گفت:هدایت و تمرکز سرمایه گذاری ها در بخش سنگ آهن های کم عیار از حوزه هایی به شمار می رود که لزوم توجه هر چه بیشتر به آن احساس می شود و قطعا با حصول این امر می توان فرصت های هر چه بیشتری را در بخش مذکور ایجاد نمود.

 

وی افزود:در دو کانون گندله و آهن اسفنجی نیز ظرفیت جذابیت سرمایه گذاری ها بسیار بالا است که می توان با زمینه سازی مناسب و هموار نمودن بستر سرمایه گذاری ها به توفیقات بیشتری در این بخش نائل شد.

 

کاظمینی گفت:در شرایطی که بر لزوم تقویت صادرات غیر نفتی تاکید بسیاری می شود،بخش فولاد، فرصتی است که می تواند به عنوان یکی از حوزه های اصلی حصول این هدفگذاری مدنظر قرار گیرد.

 

وی افزود:کشورهای بسیاری در قاره های اروپا،آسیای شرقی و منطقه خاورمیانه،بازار جذابی برای فولاد تولیدی ایران به شمار می روند که در صورت برنامه ریزی هدفمند می تواند منتج به دستاوردهای اقتصادی بسیار ملموس و برجسته ای شود.

 

جولان دلال ها در بازار فولاد

 

شاهین مُرُوَت،عضو سابق اتحادیه آهن فروشان یکی از شهرستان های استان تهران با اشاره به لزوم برون رفت از رکود سنگین و عمیق حاکم بر بازار مسکن گفت:به هر حال نقش تاثیر گذار ساخت و سازها در بخش مسکن در ایجاد رونق مضاعف بازار آهن غیر قابل انکار است زیرا یکی از حوزه های پرمصرف آهن و فولاد به همین بخش متمرکز می شود.

 

وی افزود:متاسفانه در طول سالیان اخیر،این مشکل اساسی (رکود مسکن) رونق صنعت فولاد و آهن را نیز به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

 

 

این عضو سابق اتحادیه آهن فروشان گفت:مالیات بر اصناف ذیربط در بخش آهن،از دیگر چالش هایی است که در فضای رکود،بار مشکلات پیش روی فعالان این عرصه را سنگین تر ساخته است ومی طلبد با اتخاذ تدبیری مناسب،نسبت به کاهش مالیات ها،اقدامات لازم عملیاتی شود.

 

مروت عنوان کرد:وجود لایه های متعدد واسطه گری میان حلقه های تولید و توزیع از دیگر معضلاتی است که باعث افزایش قیمت آهن می شود، زیرا به هر حال هر کدام از این لایه ها در صدد کسب سود خاص به خود هستند و افزون شدن واسطه گری نتیجه ای جز بالا رفتن قیمت در پی ندارد.

تهران نیوز

فولاد تیرآهن تولید فولاد صنعت فولاد بازار فولاد سنگ آهن

پرفروش ترین محصولات

دیدگاه کاربران
Real Time Analytics